Tag Archives: analiza

knjigovodstvo-1deo

Nakon mini analize kompanija koje pružaju knjigovodstvene i računovodstvene usluge, sastavili smo zatvoreni upitinik sa 8 pitanja uz pomoć koga smo došli do tačne identifikacije i klasifikacije problema i izazova u ovoj poslovnoj oblasti. Rezultate ankete pogledajte u izveštaju.

Detaljnije

usluge-1deo

Nakon mini analize kompanija koje pružaju usluge, sastavljen je upitinik sa 9 pitanja (sa već ponuđenim odgovorima) uz pomoć koga bi se došlo do tačne identifikacije i klasifikacije problema i izazova u ovoj poslovnoj oblasti. Rezultati ankete se nalaze u izveštaju.

Detaljnije

proizvodnja-2deo

Koji je glavni problem/izazov pri određivanju proizvodne cene? Koji je ključni faktor za optimalnu proizvodnju? Koje biste ključno unapređenje voleli da vidite u Vašem proizvodnom procesu u budućnosti? I još dosta toga…

Detaljnije

proizvodnja-1deo

Nakon mini analize kompanija koje se bave proizvodnjom, sastavljen je upitinik sa 7 pitanja (sa već ponuđenim odgovorima) uz pomoć koga bi se došlo do tačne identifikacije i klasifikacije problema i izazova u ovoj poslovnoj oblasti. Rezultati ankete se nalaze u izveštaju.

Detaljnije

trgovina-1deo

Nakon mini analize kompanija koje se bave trgovinom i veleprodajom, sastavljen je upitinik sa 6 pitanja (sa već ponuđenim odgovorima) uz pomoć koga bi se došlo do tačne identifikacije i klasifikacije problema i izazova u ovoj poslovnoj oblasti. Rezultati ankete se nalaze u izveštaju.

Detaljnije

Tačnost “u realnom vremenu”

vreme je novac
Realno vreme? Zar postoji neko drugo? Hajde da pokušamo da objasnimo na šta mi mislimo kada govorimo o tačnosti u “realnom vremenu”! Lidder radi preko 1000 različitih automatskih operacija u vezi sa automatskim obračunima raznih robnih transfera, cena, poreza, i sličnog, u okviru iste ili u prometu između različitih firmi. Sve te operacije su ugrađene […]

Detaljnije