vremeRealno vreme? Zar postoji neko drugo? Hajde da pokušamo da objasnimo na šta mi mislimo kada govorimo o tačnosti u “realnom vremenu”!

Lidder radi preko 1000 različitih automatskih operacija u vezi sa automatskim obračunima raznih robnih transfera, cena, poreza, i sličnog, u okviru iste ili u prometu između različitih firmi. Sve te operacije su ugrađene u logiku softvera i nastaju kao zaključak Lidderove eskpertske baze znanja. Možda ne u tolikom broju, ali sve te operacije moraju posedovati i svi drugi sistemi i tu prestaje sličnost.
Lidder radi BEZ uprosečavanja bilo prodajne bilo nabavne cene iz bilo kog razloga i bilo kad, osim kod razduženja materijala u proizvodnji, gde se to mora zbog zakona. Ovakvu mogućnost nema NITI JEDAN DRUGI proizvod “BILO KOG kalibra”. Ima korisnika koji su vremenom naučeni da misle da je to nemoguće, pa to ni ne traže od svojih proizvođača softvera, i ima onih koji su nekad to možda i pomislili ali su ih proizvođači “obavestili” da to nije moguće, a i da nije “po zakonu”. Mi Vam tvrdimo da je moguće, radimo tačno na zadovoljstvo korisnika Liddera više od dve decenije. Tačan rad bez uprosečavanja jeste zakonski ispravan jer ni jedan zakon, pa čak ni naš (da ne prizivamo!) nije toliko nenormalan da zabrani TAČNO knjiženje. Tačno je to da se “dozvoljava” upotreba prosečno tačnih podataka, jer većina nema mogućnost stvarno TAČNOG knjiženja, ali to je za one koji nisu sposobni da imaju tačne podatke.


Pitanje: da li, kad pogledate u novčanik, vidite koliko TAČNO novca imate da biste nešto kupili, ili na brzinu izračunate prosek od prošle nedelje, kao što to u Vašoj firmi radi Vaš sadašnji softver kada se radi o lageru i prodaji, pa onda kupite prosečno 0.56 litara mleka svojoj deci kojih imate 1,86? Ili kupujete 1 litar za dvoje dece, što košta tačno toliko i toliko? Zašto dopuštate da se neki tamo softver u Vašoj firmi ponaša neodgovorno i netačno – onako kako se Vi nikad ne ponašate ni prema sebi ni prema firmi? Softveru dopuštate da se ponaša onako kako ne dopuštate nikom drugom? Neko Vam je objasnio da “tako mora”? Vreme je da razmislite o tome ponovo, jer sad znate da je moguće drugačije i da neko tako već radi.

novčanik
Korisnici Liddera uvek imaju sve tačne podatke.
Uz Lidder, uvek TAČNO znate na čemu ste i TAČNO koliko ste zaradili na nekom određenom artiklu. Ne prosečno, tj. otprilike.
Sve što je potrebno znati, TAČNO znate.

Možda sada uviđate da Vam nedostaju prave i tačne informacije i pored svih silnih “BI” modula koji “upravljačkom računovodstvu” daju izveštaje koje ovi dalje prosleđuju top menadžmentu kome nije bitno baš tačno sve? Jeste li probali da top menadžmentu objasnite kako su im grafički prikazane i lepo obrađene informacije zasnovane na prosečno (ne)tačnim podacima i to od prošle nedelje otprilike? Sada znate da postoji sistem u kome mogu dobiti to isto ali od pre minut i to tačno? Ako Vam se ideja sviđa, na pravom ste putu da nabavite sistem koji je TAČAN i koji ne uprosečava.

Lidderom se u svakom minutu zna TAČNO u dinar (euro, usd…) koliki je koji finansijski parametar sad, ovoga trenutka, a to je, onome ko zna da upotrebi informaciju, zlata vredno. Ako ste i Vi jedan od onih koji znaju i razumeju potrebu za tačnošću, na pravom ste mestu: počnite da koristite Lidder.
Ukoliko se slažete na facebooku
a ako se baš i ne slažete možda Vam bude interesantniji neki od drugih tekstova na našem blogu 🙂 .
Prethodni blog post: Dobrodošli u novu dimenziju poslovanja