Brzi vodič: 5 ključnih tačaka efikasne saradnje sa računovođom

5 ključnih tačaka efikasne saradnje sa računovođom

5 ključnih tačaka efikasne saradnje sa računovođom

U poslednjih par godina intenzivno smo razgovarali sa mnogim računovođama i njihovim klijentima pokušavajući da shvatimo na koji način međusobno sarađuju. Postavljali smo razna pitanja, ali suštinski sva se svode na neke od ovih oblasti: Kako saradnja izgleda iz ugla računovođe? Kako saradnja izgleda iz ugla klijenta? Šta je loše, a šta dobro? I šta bi moglo biti bolje?

Vodič: Računovodstveni propisi i softver – ključni aspekti

Radite li prosecno tacno po prosecnim nabavnim i prodajnom ili precizno

Računovodstvo i poslovni softver

Izbor poslovnog softvera je vrlo kompleksan zadatak. Softver nije nešto što traje od danas do sutra, softver je dugoročna investicija. Pod pretpostavkom da već koristite neki softver i želite da ga promenite ili tek započinjete poslovanje i želite da odaberete pravi softver koji će zadovoljiti sve Vaše poslovne potrebe, tek, na putu ste da izaberete neki novi. Vi treba da izaberete onaj pravi, koji ispunjava zakonsku računovodstvenu regulativu i koji će Vam olakšati poslovanje!

Vodič: Kako vodite poslovanje, precizno ili odokativno?

Radite li prosecno tacno po prosecnim nabavnim i prodajnom ili precizno

Skriveni problemi pri odabiru poslovnog alata

Poslovanje možete pratiti ili voditi poslovnim softverom. I to vođenje ili praćenje možete raditi precizno, a možete sve raditi i "po prosečnim nabavnim", a često i po "prosečnim prodajnim". Najgore je kada se ukombinuju oba sistema zbog nedostataka u softveru i planiranju, a Vi, umesto preciznih podataka dobijate stotine razloga zašto to baš tako "svi rade" i zašto "to, ustvari, nije važno". Nekima koji opravdavaju tu situaciju, nije važno, a neki ne razumeju... A bitno je i treba razumeti.

Kako iskoristiti prednosti web-a u poslovanjuAnalizom potreba klijenata do kvalitetnog rešenja za unapređenje poslovanjaNakon analize potreba naših klijenata utvrdili smo sa kojim problemima se susreću u poslu i na osnovu ove analize ponudili smo adekvatno rešenje, koje istovremeno na više načina omogućava razvoj poslovanja
– Automatski Veleprodajni Portal.

Detalje ove analize možete pročitati u Studiji slučaja: B2B portal.

Rečnik ekonomskih pojmova

U rečniku koji je pred Vama, pokušali smo da objasnimo većinu ekonomskih termina koji su svakodnevno u upotrebi . Verujemo da ćete, čitajući ga, naučiti i ponešto o ključnim principima koji se primenjuju u knjigovodstvu i računovodstvu.

Preuzmite REČNIK EKONOMSKIH POJMOVA.