Mi znamo svoje mogućnosti i zato…

New Dimensino logo uspravno

 • ...na prezentaciji MI VAMA kažemo da Vam Lidder nije potreban, ako stvarno nije.
 • ...na prezentaciji MI VAMA kažemo da Vam nije potrebna skuplja verzija, ako nije.
 • ...ćete OD NAS čuti da to što Vama treba u Lidderu ne postoji, ako zaista ne postoji.
 • ...sa svim budućim korisnicima od početka negujemo odnos: čist račun - duga ljubav.

Evolucija

 • 2015. Nastavak unapređenja naše posvećenosti korisnicima +

  Tokom 2015. godine naš primarni zadatak se nastavlja. Posvećenost našim korisnicima, kvalitetu softvera i usluga koje pružamo našim korisnicima tokom 2015. godine biće, kao i do sada, naš primarni zadatak.
 • 2012. 20 godina uspešnog rada +

  2012. godine smo proslavili zajedno sa našim korisnicima 20. godina uspešnog poslovanja.
 • 2005. Evolucija na windows platformu +

  Ove godine smo uspešno prešli na Windows platformu. Ne napuštajući koncept inkrementalnog i kontinuiranog razvoja bez rezova omogućili smo našim korisnicima najnoviju tehnologiju uz NIMALO prekida u radu i bez potrebe za bilo kojom vrstom migracije. Jedan sistem: LIDDER!
 • 1995. Neograničena osnovna podrška +

  1995. godine smo počeli da primenjujemo naš jedinstveni model neograničene osnovne podrške! Blizu 20. godina taj model radi na zadovoljstvo naših korisnika i partnera.
 • 1992. Osnovan New Dimension +

  1992. je osnovana kompanija New Dimension sa osnovnom idejom razvoja, prodaje i podrške poslovnog softvera.
 • 1

Od ideje do realizacije

Mi, preko 20 godina uspešno IDEJE koje unapređuju poslovanja pretvaramo u profesionalni ALAT na zadovoljstvo više stotina korisnika čiji se broj uvećava. To je jedinstvena potvrda kvaliteta i motiv za nove inovacije.

Samo za iskusne

Iskustvo nam dozvoljava da Vam sa sigurnošću nudimo proveren i stabilan softverski sistem koji ima karakteristike koje ne možete dokupiti niti naći ni kod jednog drugog poslovnog programa, garantovano.

Ono “nešto”

Neke stvari možete kupiti samo kod nas. Drugi ih jednostavno ne razumeju i ne prave. Ali ono najvrednije dolazi vremenom i besplatno je. To neprocenjivo nešto je zadovoljstvo urađenim poslom, koje donosi smešak na sva lica u blizini, kad god ga se setite, a LIDDER će Vas baš na to podsećati.

O New Dimensionu, ukratko:

new dimension

Kompanija iza Liddera je New Dimension. Osnovana 1992. godine, uspešno posluje preko 20 godina i brine o oko hiljadu instalacija Liddera u kompanijama različitih delatnosti, veličine i strukture. Zbog ukazanog poverenja veoma ozbiljno shvatamo svoj posao i planiramo učiniti Lidder još efikasnijim i atraktivnijim kako postojećim, tako i budućim korisnicima i partnerima.