Mi pravimo poslovni softver

I ponosni smo na tu činjenicu već 25 godina.

Zadovoljstvo urađenim poslom i smešak na licima korisnika zaista je nešto neprocenjivo.

Ponosni na svoj rad i ujedno na odnos sa našim korisnicima i saradnicima u proteklih 25 godina, okupili smo ih kako bi uz opušteno druženje obeležili ovaj veliki/mali jubilej u želji da u budućnosti bude što više ovakvih susreta licem u lice, iako današnje moderno doba i tehnologije čine upravo suprotno, pa tako čak i u privatnom životu komunikaciju svodimo na telefone i računare.

No, svakako je beskrajno mnogo dobrih strana interneta, pa Vas u skladu sa tim pozivamo da posetite našu Facebook stranicu gde možete pronaći još fotografija sa pomenutog susreta, a gde ćete svakako naći još zanimljivih sadržaja i nadamo se neke lajkovati, ali i zapratiti našu stranicu.

Srdačan pozdrav uz želju da se družimo i narednih 25 godina!

Mi znamo svoje mogućnosti i zato…

New Dimensino logo uspravno

... na prezentaciji MI VAMA kažemo da Vam Lidder nije potreban, ako stvarno nije.
... na prezentaciji MI VAMA kažemo da Vam nije potrebna skuplja verzija, ako nije.
... ćete OD NAS čuti da to što Vama treba u Lidderu ne postoji, ako zaista ne postoji.
... sa svim budućim korisnicima od početka negujemo odnos: čist račun - duga ljubav.

Evolucija

 • 2017. Ovo je godina u kojoj obeležavamo četvrt veka uspešnog rada +

  U godinama koje dolaze nastojaćemo da održimo dokazani kvalitet, da dalje razvijamo Lidder, kao i naš odnos sa klijentima. Najmanje do 50. rođendana!
 • 2015. Nastavak unapređenja naše posvećenosti korisnicima +

  Tokom 2015. godine posvećenost kvalitetu softvera, našim korisnicima i uslugama koje im pružamo bila je, kao i do tada, naš primarni zadatak.
 • 2012. 20 godina uspešnog rada +

  2012. godine smo proslavili zajedno sa našim korisnicima 20. godina uspešnog poslovanja.
 • 2005. Evolucija na windows platformu +

  Ove godine smo uspešno prešli na Windows platformu. Ne napuštajući koncept kontinuiranog razvoja bez rezova, omogućili smo našim korisnicima najnoviju tehnologiju uz NIMALO prekida u radu i bez potrebe za bilo kojom vrstom migracije. Jedan sistem: LIDDER!
 • 1995. Neograničena osnovna podrška +

  U pomenutoj godini počela je primena jedinstvenog modela neograničene osnovne podrške! Više od 20 godina taj model radi na zadovoljstvo naših korisnika i partnera.
 • 1992. Osnovan New Dimension +

  1992. je osnovana kompanija New Dimension sa osnovnom idejom razvoja, prodaje i podrške poslovnog softvera.
 • 1

Od ideje do realizacije

Mi, više od 25 godina, IDEJE koje unapređuju poslovanja uspešno pretvaramo u profesionalni ALAT na zadovoljstvo više stotina korisnika čiji se broj iz godine u godinu uvećava. To je jedinstvena potvrda kvaliteta i motiv za nove inovacije.

Samo za iskusne

Iskustvo nam dozvoljava da Vam sa sigurnošću nudimo proveren i stabilan softverski sistem koji ima karakteristike koje ne možete dokupiti niti naći ni kod jednog drugog poslovnog programa, garantovano.

Ono “nešto”

Neke stvari možete kupiti samo kod nas. Drugi ih jednostavno ne razumeju i ne prave. Ali ono najvrednije dolazi vremenom i besplatno je. To neprocenjivo nešto je zadovoljstvo urađenim poslom, koje donosi smešak na sva lica u blizini, kad god ga se setite, a LIDDER će Vas baš na to podsećati.

O Lidder Monolitu, ukratko:

new dimension

Kompanija iza Liddera je Lidder Monolit. Brine o više hiljada instalacija Liddera u kompanijama različitih delatnosti, veličine i strukture. Zbog ukazanog poverenja veoma ozbiljno shvatamo svoj posao i planiramo učiniti Lidder još efikasnijim i atraktivnijim kako postojećim, tako i budućim korisnicima i partnerima.