• Efikasnost i brzina početka rada +

  Lidder 10 MRS, knjigovodstveni program

  Odmah po instalaciji, Lidder je potpuno operativan i spreman za početak rada. Vreme potrebno da se prvi dokument kompletno obradi od trenutka instalacije meri se u minutima jer je čak i otvaranje nove baze inteligentno i podrazumeva automatsko otvaranje preko 100 činioca poslovanja, tj. udruživanja šifarnika, magacina, definisanje kontnog okvira, poreskog sistema, postavke opcija... Sve to znači da prvu fakturu možete poslati kupcu neposredno posle instalacije samog programa. Vaše je "samo" da robu prodate (...i potom naplatite)!

 • Ušteda vremena +

  lidder 10 monolit Razumemo da je vreme najdragoceniji i jedini neobnovljiv resurs kojim kompanija raspolaže, te smo se zato potrudili da vreme od dogovora preko tehničke instalacije do stvarnog početka rada svedemo na minimum. Što se nas tiče, to se sve može izvesti za 1 dan, ukoliko imate ispravnu mrežu i računare, kao i ukoliko imate ljude spremne da počnu da rade inteligentnije i efikasnije.

  Takođe, godinama radeći na kvalitetu, uspevamo da korisnici Liddera, nakon inicijalne kupovine, nemaju potebu da provode vreme u komunikaciji sa našom podrškom: Lidder je stvarno efikasan alat tako da su korisnici samostalni, čime štedimo vreme pre svega korisnicima, ali i sebi!
 • Koncept pametnih programa +

  poslovno radno okruženje

  Verujemo da je najveća vrednost za kompanije, kada govorimo o korišćenju poslovnog softvera, ušteda vremena automatizacijom svih onih operacija koje ne zahtevaju ljudsku intervenciju. Instalacija Liddera je npr. inteligentna i sva neophodna podešavanja radi sama, a na korisniku ostaje da, ako je potrebno, Lidder prilagodi potrebama konkretne situacije što ponekad traje samo par minuta i pored obimne promene na mreži. Koncept inteligentnog programa primenjujemo od 1992. godine i od tada nam je to uštedelo verovatno više godina inženjer/sati. Našim korisnicima je SVE što je bilo neophodno, a što je bilo u moći inteligentnog softvera, bilo vrlo brzo urađeno i nisu morali ništa i nikome da plate, što su za 28 godina rada, ogromne uštede!

 • Implementacija od samo nekoliko dana +

  poslovno radno okruženje

  Poslužite se iskustvima mnogih prethodnih korisnika i koristite unapred podešeno, predefinisano stanje sistema, kojim odmah možete da počnete sa radom. Kasnije u toku rada, možete da samostalno dodatno podesite sistem onako kako Vama odgovara.

  NEMA perioda u kome čekate implementatore da biste počeli sa radom.

 • 1
 • Odgovorite sami sebi na pitanje: Imam li TAČNE podatke o kompletnom poslovanju? +

  Lidder izveštaj
  U Lidderu svi izveštaji uzimaju u obzir sve dokumente do upravo prošle sekunde. Svaki podatak koji je uzet je tačan, a ne prosečno tačan, jer je Vaš kupac kupio nešto od Vas za neku tačnu, a ne prosečnu cenu i Vi ste zaradili tačan, a ne prosečno tačan iznos. Navedeno se, po nama, mora videti tačno u izveštajima (za koje Vam najčešće ne treba ni jedan klik)! Prosečno tačne obračune, na osnovu prosečnih nabavnih cena, ostavljamo onima kojima je prosečno tačno "dovoljno dobro"... mi smo oni drugi, oni koji prave alat uz pomoć koga se tačno zna šta je šta.
 • Kontinuiran razvoj bez oštrih rezova! +

  održivi razvoj
  Lidder je “živ” proizvod, menja se i raste u skladu sa vremenom i uslovima u kojima privatna preduzeća posluju. Ovo ne znači da svakih par godina iz početka "pišemo program" zarad "praćenja tehnologija". Naprotiv. Tehnologije pratimo, ali tako da to korisnik ne primeti i ništa ne radimo iz početka, čime gradimo najstabilniji softver na tržištu, jer se decenije rada, provere i potvrde u praksi kumuliraju.
  Korisnici koji su promenili više generacija i operativnih sistema, mreža i okruženja, to vide kao najnormalniju stvar: nikada, za 26+ godina, nisu imali oštri rez i prelaz u neki drugi ili drugačiji program pod bilo kojim izgovorom!
 • Garancija kvaliteta +

  Lidder garancija kvaliteta
  Kontinuiran razvoj, unapređenja i praćenje aktuelnih propisa uz zadržavanje PUNE vertikalne kompatibilnosti predstavljaju osnovne delatnosti naše kompanije i zbog toga možemo sa punom sigurnošću garantovati vrhunski kvalitet našeg proizvoda i podrške. Puna vertikalna kompatibilnost znači, za one koji nisu iz branše, da danas, u najnovijoj verziji Liddera, možete učitati podatke iz npr. poslovne 1999.godine i sve podatke lepo i bez problema videti, bez obzira na to što je u međuvremenu promenjeno sve što je moglo da se promeni.

  Dodatno, verujemo da je naše dugogodišnje i stabilno poslovanje sa proizvodnjom softvera kao jedinom delatnošću, na ovom i ovakvom tržištu garantovano jedinstvena i najkvalitetnija garancija koju možete dobiti.
 • 1
 • 2

Lidder poslovne prednosti

 • ŠTEDI VREME!

  program za knjigovodstvo LIDDER Vam pomaže da ključne ljude preduzeća oslobodite rutinskih poslova i praćenja transakcija, da bi u svakodnevnom radu upotrebili svoju veštinu, vreme i druge kapacitete za unapređenje poslovanja.
 • KOMPLETNO POSLOVANJE!

  LIDDER je JEDAN program za dvojno knjigovodstvo koji obuhvata celokupno poslovanje preduzeća, i to ne samo knjigovodstvo, već i poslovni/komercijalni segment poslovanja, a ogromna pomoć u administrativnim poslovima se podrazumeva.
 • LAKŠE OD EXCEL-a

  program za knjigovodstvo Jednostavnije, a efikasnije od Excel-a: LIDDER obezbeđuje skoro neograničen broj izveštaja kroz omogućavanje mehanizma kojim sami možete kreirati iste, ali ne iz početka pišući "upite", već na osnovu već predloženih i korisnih informacija čime Vam je omogućena kreativnost bez granica i bez poznavanja tehničke pozadine sistema. Svaki izveštaj u Lidderu je interaktivan i prilagodljiv, ali koristan i smislen, čak i bez Vaše intervencije. Vi ga možete samo popraviti i od "korektnih" napraviti "neprocenjive" informacije.
 • FOKUS NA POSAO!

  LIDDER je pravljen za korisnika koji se razume u poslovanje preduzeća, ali ne i u informacionu tehnologiju. Naravno, IT znanja su veliki plus, ali ih Lidder ne zahteva, osim na osnovnom nivou. Vi kroz LIDDER radite posao, koji biste inače radili u bilo kom sistemu rada, ali u Lidder unosite izvorne dokumente u prepoznatljivom obliku, a sav ostali posao (a ima ga podosta) Lidder radi istog trenutka i nevidljivo, ne ometajući Vas.
 • AUTOMATIKA I KONTROLA!

  Lidder 10 knjigovodstvene kontrole Jednostavnim, jednokratnim i direktnim unosom u LIDDER (isprava i dokumenata koji se inače javljaju u poslovanju), automatski se obrađuje celokupno poslovanje. LIDDER ODMAH, stvarno kompletno i AUTOMATSKI analizira i knjiži dokumenta i obezbeđuje sve zakonski propisane i druge neophodne evidencije. Iz tih istih podataka se kreiraju sve potrebne informacije za upravljanje poslovanjem, kao i za svakodnevne poslove koje LIDDER automatski, na sebi svojstven način, predočava korisniku u zavisnosti od konteksta.

  Lidder sprovodi mnoštvo formalnih i logičkih kontrola i često koristi svoju ekspertsku bazu u svakodnevnim rutinskim poslovima, a mogućnost greške je izuzetno mala, što se već godinama u praksi potvrđuje iz dana u dan.
 • VEĆA PRODUKTIVNOST!

  Svi izveštaji su raspoloživi za štampu u momentu kada izveštaj gledate na ekranu i kada odlučite da je štampani primerak potreban. Skoro svi izveštaji su interaktivni i omogućavaju da izveštaj koji trenutno gledate razložite do najsitnijih osnovnih podataka od kojih je taj izveštaj nastao pri tom ne izlazeći iz izveštaja i time ne gubeći koncentraciju. Produktivnost rada na ovaj način svima raste eksponencijalno!

  Uz pomoć LIDDERa možete samostalno da sastavljate knjigovodstvene isprave, vodite i zaključujete poslovne knjige, trenutno sastavljate periodične i godišnje izveštaje, i time efikasno upravljate preduzećem i njegovim resursima.
 • ZAKONSKA USKLAĐENOST

  program za računovodstvo Stanja svih zaliha po lokacijama, poslovna i knjigovodstvena likvidnost i sve zakonom zahtevane evidencije se dobijaju JEDNOSTAVNO.

  Na primer: Nalog za knjiženje, dnevnik promena, kartice analitike i sintetike, PDV evidencije, zaključni list, bilans stanja i uspeha, KEPU, itd. dobijate u upotrebljivoj i prepoznatljivoj formi i to sa samo nekoliko pritisaka tastera. Podrazumeva se da svaki izveštaj stvarno jednostavno i sami, možete prilagoditi svojim potrebama bez potrebe da zovete i plaćate nekome da nešto prilagodi. Jedna od bitnijih karakteristika Liddera je Vaša samostalnost u radu.

Generalna preporuka po tipu korisnika

Ako poslovanje vodite na jednom računaru, koja god da je delatnost   i veličina Vaše firme, Vi ste
START KORISNIK.

start lidder 10 mrs

Ako ste firma koja svoje poslovanje vodi u manjoj računarskoj mreži, bez obzira na delatnosti, Vi ste
STANDARD KORISNIK.

standard lidder 10 mrs

Ako ste računovodstvena agencija ili firma kojoj je potrebno više od tri istovremene konekcije, Vi ste
PROFESSIONAL KORISNIK.

professional lidder 10 mrs

Ako ste firma čiji način poslovanja zahteva specifična programska prilagođenja, Vi ste
ENTERPRISE KORISNIK.

enterprise lidder 10 mrs