PRODAJNA PITANJA

Većinu pitanja koje smo u poslednjih 28 godina čuli od naših potencijalnih korisnika, pokušali smo da, na najjednostavniji način, prenesemo kao zbirku u ovoj sekciji.
 
detaljnije

PREPORUKA HARDVERA

Iako ne prodajemo računare, kupili smo ih na desetine za svoje potrebe, savetovali smo i korisnike u stotinama kupovina i tako prikupili dovoljno iskustva da danas možemo dati dobru preporuku hardvera.
 
detaljnije

FORMATI ZA RAZMENU PODATAKA

Razmena podataka u Lidderu podrazumeva da sve izveštaje i razne velike setove podataka kao što su glavne knjige, šifarnici, analitike, specifikacije i slično, možete eksportovati u XML, XLS, TXT, PRN, CSV, HTML i PDF formate. Svaki set podataka možete, pre izvoza, dodatno prilagoditi svojim potrebama u smislu izbora kolona ili selekcije/filterisanja/pravljenja subsetova podataka.

Svi navedeni formati datoteka se koriste za brojne namene, a prilagođeni su pregledu od strane ljudi, dok neki omogućavaju razmenu podataka sa drugim softverima koji se bave analizom, izveštavanjem, prodajom na kasama i sl.

detaljnije

PITANJA LIDDER KORISNIKA

U svakodnevnom kontaktu sa korisnicima na hiljade različitih pitanja stiglo je na našu adresu.
U nastavku smo izdvojili nekolicinu najčešćih pitanja i odgovora, naravno.

RAČUNOVODSTVENA PITANJA

Tehnička pitanja

ARHIVA LIDDER FORUMA

Sa starog Lidder foruma, koji je aktivno radio od 2007. godine, prenosimo vam najinteresantnija knjigovodstvena pitanja i odgovore posetilaca.
 
detaljnije

 
 

Imate neko dodatno pitanje?

Pozovite nas telefonom ili nam napišite email ili svratite do nas da popričamo!