direktno slanje i prijem e-Faktura bez posrednika

Kompletno smo integrisali rad sa e-Fakturama u Lidder tako da sada sve u vezi sa slanjem, prijemom, dodelom statusa, arhiviranjem i automatskim uvozom u dokument za knjiženje završavate u istom programu u kome pratite kompletno poslovanje svoje firme.

Maksimalno smo pojednostavili i automatizovali rad sa elektronskim dokumentima, tako da nastavljate da radite kao do sada, a fakture direktno iz programa šaljete na SEF na jedan jedini klik. Jednako jednostavno fakture koje stižu vama preuzimaju se direktno u Lidder e-Arhivu gde ih možete pregledati, prihvatiti ili odbiti, obeležiti radi lakšeg pronalaženja kasnije, a potom i učitati direktno u odgovarajući dokument za knjiženje, bez prekucavanja.

Sve ovo u vašem računovodstvenom/poslovnom programu. Bez potrebe da idete na SEF i bez posrednika.


BRZO I JEDNOSTAVNO kao i sve u Lidderu!Više o prelasku na rad sa e-Fakturama pročitajte u našem blog tekstu “E-fakture i kako najbrže preći na rad sa njima”.
Tu je i naš osvrt na e-Fakture nakon mesec dana od početka primene Zakona, u sklopu teksta “Da li Vam radi E-faktura?”

Dodatno, više detalja o našem ISKUSTVU U RADU SA e-FAKTURAMA možete pročitati u delu našeg sajta koji se bavi Lidder funkcionalnostima, konkretno, u okviru funkcionalne celine e-FAKTURE.