Radite pametnije, a ne više! Lidder 10 MRS!

Da li znate da dokumente možete direktno iz Lidder-a poslati komitentu na email?Nije potrebno otvarati nekoliko dodatnih programa (mail client, pdf i sl.). U Lidderu, ste već tu, završili ste dokument ili gledate karticu ili bilo šta drugo i samo je potrebno pritisnuti taster i gotovo je, mail se šalje a Vi radite dalje!

Profaktura, faktura, kartica, IOS, bruto bilans, izveštaj ili bilo koji drugi dokumet je već poslat Vašem komitentu, direktno iz Lidder-a, jednim klikom.

Lidderov direkt-email servis mnogo je efikasniji od klasičnog pravljenja PDFa, pa priključivanja tog PDFa na mail, pa slanje maila iz nekog mail klijenta. Našim servisom se na desetine mailova može poslati za minut, a dobar primer za to je automatsko slanje IOSa svim komitentima odjednom ili recimo komitentima po vašem izboru.

Da, dobro ste pročitali. Dnevno se na ovaj način uštedi preko pola sata aktivnog rada samo na slanju meilova! Korisnici Lidder-a ovu mogućnost imaju već 20ak godina i zadovoljno troše svoje (ovime dobijeno) slobodno vreme na druge stvari 🙂Ukoliko želite još ovakvih informacije, prijavite se na našu listu
kako ne biste propustili neke od narednih.Prethodni blog post: Bolji rezultati uz pomoć bar-kodova