ucenje programa
Svaki korisnik Liddera može s punim pravom preporučiti Lidder nekom drugom. Takvom preporukom pomažete poslovnim prijateljima i možete zaraditi.

Mi iz Lidder Monolit-a ovom prilikom dajemo ekskluzivnu ponudu svim korisnicima Liddera da jednom preporukom zarade čak i više od 1000 eur.


Praktičan primer: Kada novi korisnik po Vašoj preporuci kupi 6 Lidder PRO licenci, po važećem cenovniku, zarada koju Vi odmah ostvarujete je sledeća:Broj


Vaše preporuke
za 1. preporuku za 2. preporuku za 3. preporuku za 4. preporuku za 5. i sledeće preporuke

%


(provizija*)
10 % 15 % 20 % 25 % 30 %

Zarada


EUR*
1250 eur 1875 eur 2500 eur 3125 eur 3750 eur

* Korisnicima koji imaju licencirani Lidder procenat provizije raste od početnih 10% za prvu preporuku, do čak 30% za petu i sledeće preporuke. Budući da i Educa korisnici imaju iskustvo u radu na Lidderu, oni mogu zaraditi od 5% za prvu preporuku, do 10% za drugu i sledeće preporuke.
* Provizija u gornjem primeru iskazana je u EURima u bruto iznosu.Isplata ide prvo Vama

– Firma ili fizičko lice koje novi korisnik pri kupovini navede, biće nosilac preporuke, a time i zarade.
– U zavisnosti od procenta, ukoliko novi korisnik kupuje na rate, Vi ćete biti avansno isplaćeni onog momenta kada njegove uplate dostignu vrednost Vaše provizije.
– Ukoliko novi korisnik izvrši uplatu u celosti, Vama odmah isplaćujemo kompletnu proviziju.
– Sve eventualne buduće usluge tom kupcu i kupovine dodatnih licenci Liddera ne ulaze u osnovicu za proviziju.
– U slučaju da Vam je provizija avansno isplaćena, a da nakon toga kupac koji plaća na rate odustane i ugovor se raskine, tj. kupac ne postane naš korisnik, time se smatra da preporuka nije uspela, pa se isplaćena avansna provizija vraća isplatiocu, Lidder Monolitu.
– Ova ponuda je sastavni deo ugovora o marketinškim uslugama, na osnovu kojeg isplaćujemo proviziju za Vaše prve tri preporuke.
– One koji naprave više od tri uspešne preporuke očekuje poseban ugovor o saradnji, koji omogućava najveće procente provizije.