mailing liste Brzo i jednostavno obavestite određenu grupu komitenata o novoj pogodnosti, novim cenama ili proizvodima/uslugama u ponudi i slično. Često je potrebno istu poruku poslati na više adresa, određenoj grupi korisnika i sl. što možete da uradite kroz Mailing liste u Lidderu. Poruku možete poslati na desetine ili stotine adresa istovremeno, definišući listu po kriterijumu koji želite.

Šta god da je to što želite da im prenesete kao informaciju, uradićete brzo i efikasno, bez prelaska u vaš mail gde biste prekucavali ili kopirali sve njihove e-mail adrese pošto ste već utrošli vreme pre toga da napravite odabir komitenata kojima ćete poruku slati i ko zna koliko još drugih operacija.

U Lidder je dovoljno da u par klikova definišete kome želite poruku da pošaljete i on će za vas kreirati mail listu sa adresama komitenata koji ispunjavaju taj uslov. Recimo, možda poruka treba da bude poslata samo dobavljačima. To kažete Lidderu i za vas će kreirati spisak e-mail adresa u kojem će biti samo dobavljači. Evo i kompleksnijeg zahteva: Želite da pošaljete informaciju kupcima vaša 3 određena artikla. Treba da ih obavestite da te artikle ponovo imate na stanju. Lidder će Vam napraviti listu onih koji zadovoljavaju taj kriterijum i na vama je samo da im napišete željenu poruku i poruka će im svima biti poslata direktno iz Liddera, odmah ili u vreme koje zakažete za slanje.

Mogućnosti su brojne, ali je najvažnije to što ćete uštedeti vreme, neprocenjiv i nezamenljiv resurs!