Knjigovodstvo: Zivotne sitnice - Lidder

Knjigovodstveni programi, kao i sve ostalo, se sastoje od velikog broja sitnica. Sitnica po sitnica, i ode ceo dan i on bude dobar ili smoran u zavisnosti od toga kako ste odradili sitnice!

Transkript: Sitnice koje život znače


Glavna karakteristika Liddera su veliki broj dodataka i sitnica koje život znače. Ovde ćemo vam prikazati rad sa slikama, dodatnim opisima, deklaracijama i garancijama.

Očigledan primer upotrebe slika i opisa je cenovnik. I dok je cenovnik na ekranu, lako se tasterima dolazi do informacija o artiklu. Može se detaljnije pogledati slika artikla, kao i prekontorolisati sadržaj dodatnih dokumenata.

A kada cenovnik odštampate i pošaljete kupcu, njemu će biti lakše da prihvati vašu ponudu zato što uz naziv i cenu ima sliku i opis. Ako se želi cenovnik sa detaljnijim, odnosno većim slikama, lako se izabere štampa velikih slika. Pridruživanje slika, opisa, deklaracija i garancija, najčešće je komplikovano, ali Lidder je to pojednostavio do te mere da se može raditi uz bilo koji drugi posao, kao što je, na primer, fakturisanje.

Koristeći tastaturu, lako smo utvrdili da uneti aritkal ne sadrži potrebnu deklaraciju, pa je na jednostavan način pridružujemo, i jednom pridružena deklaracia je tu za svaki sledeći unos ili štampu. Iz fakturisanja je jednostavno i štampanje dodatnih dokumenata, odjednom, po svakom artiklu, kako bi bili dostavljeni kupcu. Brzo, jednostavno i efikasno, kao i sve drugo u Lidderu.