Knjigovodstvo: Svakodnevno, a efikasno - Lidder

Izveštaje štampate da biste onda na osnovu papira nešto … tražili ?!?

U Lidderu su svi izveštaji izvorište interaktivnih i vrednih informacija, a ne spiskovi podataka.

Lidder znači efikasno poslovanje, a ne gomilu prozora sa nepreglednim tabelama i beskonačno kliktanje po njima.

Transkript: Interaktivni tabelarni izveštaji


Pogledajte zašto su Lidder izveštaji nešto posebno. Posebni su jer možete lako, od korektnih izveštaja, napraviti sjajne informacije i to upotrebom nekih od ponuđenih tehnika, kao što su: Sortiranje po jednoj ili više kolona za prikaz po želji. Zatim grupisanje gde se izdvajaju bitne celine koje predstavljaju izveštaje u malom, sa svojim stavkama i sumama.

Možete filtrirati podatke po zadatom uslovu što omogućava manipulaciju delovima izveštaja kao jedinstvenom celinom. Svakoj koloni se može izračunati njena suma, minimalna, maksimalna vrednost, broj pojavljivanja i prosek. Uklanjanje, dodavanje i razmeštaj postojećih kolona je mogućnosti kojom se dobijaju vizuelno novi izveštaji.

Samo Lidder interaktivni izveštaji pružiće vam mogućnost da, na primer, za izabrani artikal pritiskom na jedan taster pređete u njegovu karticu, odakle dalje možete izabrati jedan ulaz i momentalno dobiti pregled ulazne kalkulacije iz koje je nastao, iz nje možete preći i pogledati kao izgleda njen nalog za knjiženje.

Izlazak iz naloga vas vraća u ulaznu kalkulaciju a izlazak iz ulazne kalkulacije vas vraća u karticu a potom i u izveštaj iz koga ste i krenuli.

Promena veličine fonta, promena kolorita, sumiranje samo selektovanih polja kao i njihovo filtriranje, postavka separatora na hiljadi za numeričke vrednosti su samo deo onoga što Lidderovi interaktivni izveštaji pružaju.

Tu su još i brza karakter i kvalitetna grafička štampa izveštaja onakvog kakvim ste ga upravo namestili. I na kraju Lidder izveštaji se mogu eksportovati u sve najpoznatije formate, pa i u Excel. Ali kome su potrebne naknadne obrade pored ovakvih mogućnosti.