Lidder Sertifikati studentima Univerziteta Singidunum 2023. Mali jubilej od pet godina, koliko dugo sarađuju Lidder Monolit i Univerzitet Singidunum, nije prošao bez sad već tradicionalne dodele sertifikata studentima koji su pokazali najbolje rezultate na testu poznavanja rada u Lidderu.

Reč je o studentima sa kojima je praktičan rad u Lidderu realizovan u okviru predmeta Računovodstvo i Računovodstveni informacioni sistemi u toku akademske 2022/23. godine.

Grupa računovodstvenih predmeta se nalazi u programu Poslovnog fakulteta, kao i Fakulteta za turistički i hotelijerski menadžment i Fakulteta za informatiku i računarstvo Univerziteta Singidunum. Rektorka Univerziteta, prof. dr Goranka Knežević, je ovom prilikom naglasila značaj saradnje sa privredom i mogućnosti unapređenja veština koje se pružaju studentima ovog univerziteta. Istakla je da oni nastoje da uvrste što više praktičnog i primenjivog rada u nastavu i da u skladu s tim već imaju pozitivan feedback od strane studenata koji sad već rade u firmama koje svoje poslovanje vode u poslovnom rešenju LIDDER MRS.

Ove godine, čak sedam novih studenata su ponosni vlasnici LIDDER SERTIFIKATA pošto su ostvarili odlične rezultate na završnom testu poznavanja rada u Monolitnom Računovodstvenom Softveru Lidder. To su: Dejana Radošević, Aleksa Stojanović, Božidar Abazović, Jelena Mitić, Anđela Pavlović, Jovo Arežina i Dušan Urošević.

AKO STE OBRAZOVNA USTANOVA, JAVITE NAM SE. Rado ćemo vam omogućiti da i vaši učenici/studenti praktično računovodstvo upoznaju kroz Eduka Lidder.  

POGLEDAJTE I DODELU SERTIFIKATA 2022. GODINE!