Knjigovodstvo: Jednostavno, a važno - Lidder

Sigurnosno arhiviranje se u 90% slučajeva ne radi. Nemamo naviku, ali je obično kriva komplikovana i nerazumljiva procedura. U Lidderu to nije tako. Čak je i slanje na mail ili sigurnosno arhiviranje na internet skladište postalo izuzetno jednostavno. Pogledajte video klip.

Transkript: Arhiviranje podataka


Pogledajte kako profesionalni alat arhiviranje podataka čini jednostavnim i efikasnim. Osnovni načina arhiviranja jeste pravljenje rezervne kopije podataka tekuće firme i kao što se vidi, krajnje je jednostavno i nema razloga ne primenjivati ga svakodnevno.

Ali Lidder pored osnovne ima i napredne funkcije arhiviranja.Koje omogućavaju da se arhivira samo jedna firma, sve firme ili samo odabrane firme na više različitih skladišta. Možete podesiti da ta skladišta budu na vašem ili mrežnim računarima kao i na prenosnim uređajima kao što su usb fleš memorija ili čitači kartica. Takođe možete podesiti da se arhive snimaju i odvojeno po danima.

Skladišta se podešavaju samo jednom i kasnije ih jednostavno koristite. Omogućili smo još i lako slanje arhive i-mejlom kao i njeno smeštanje na vaše Cloud skladište koje ste dobili kupovinom Lidder-a. Cloud skladište je najsigurnije mesto za čuvanje podataka jer je na različitoj geografskoj lokaciji od vaše a podaci sa njega su vam uvek dostupni. Pored čuvanja podataka Cloud skladište omogućava i veoma brzu razmenu podataka između korisnika, što je veoma interesantno za knjigovodstvene agencije i firme koje imaju udaljene poslovnice.

I sve što ste arhivirali možete narezati na CD, odnosno DVD, i to iz Lidder-a bez potrebe za korišćenjem specijalizovanih programa. Moderne tehnologije za moderno poslovanje na Lidder način.