Kako Vam se čini ideja da se na odmoru stvarno odmarate? Da ne mislite na posao i da ne morate brinuti o tome kako ćete sastaviti neki izveštaj dok ste na plaži?

Sigurno ne krećete na odmor sa namerom da i tamo pravite razne izveštaje. Ispod suncobrana, na plaži, na +35ᵒC fakturišete? Umesto opuštanja i uživanja u divnom pogledu na more Vi uzimate Vaš telefon, uključujete se na cloud kroz neko softversko web rešenje i počinjete da radite? Svako sanja o tome, zar ne!?

Odmor uz knjigovodstveni program

Na plaži 35ᵒC …Želite li da i to malo slobodnog vremena provedete u pravljenju nekog izveštaja? Jer to je baš ono što sada i ovog momenta treba nekome iz firme.

A da okrenemo malo stvari? Da zamislimo da ste Vi sigurni u alat koji koristite. Da sama organizacija posla bude postavljena tako da Vi ne razmišljate o pravljenu izveštaja na +35ᵒC. Čudno!?

Kako Vam zvuči situacija u kojoj je taj izveštaj uvek spreman? Da ga Vaš direktor može videti kada god poželi?  Da mu je uvek tu i dostupan? Da nije neophodno da ga Vi sastavljate dok ste na odmoru? Da možete da se stvarno odmorite na godišnjem?

… a u firmi sve radi kako treba.Iako deluje previše lepo da bi bilo istinito, jeste istina! To rešenje postoji i dostupno je. Dakle, neće tek biti napravljeno, nije od juče, niti od pre mesec dana, ono već postoji, i to duže od 20 godina i koristi se! Svaki dan! To rešenje se zove Lidder.
Računovodstveni grafikon
Lidder je dovoljno samo startovati i izveštaj o tome koliko koji kupac kasni sa uplatom i koliko duguje, već je tu. Nije bilo potrebe čak ni da se klikne negde, niti da bilo ko sastavlja, dostavlja, obrađuje izveštaje. Direktor sâm, bez ičije pomoći, vrlo lako i jednostavno saznaje stvarno tačne informacije. Od maločas. Ne od pre nekoliko sati ili dana. I to kada god poželi. On svaki dan, u svakom trenutku, može videti stvarno tačno stanje iznova i iznova. Nema potrebe da Vas uznemirava dok Vi ležite na plaži, jer se u firmi koristi Lidder.Proveri sve ove informacije!

Preuzmi Lidder u Educa verzijiPrethodni blog post: Šta je poslovni softver? Usluga? Vreme? Internet stranica? Proizvod?