Zovite, pišite, upoznajmo se…

Hoćemo da čujemo Vaše poslovne probleme.
Podelite sa nama Vaše iskustvo sa poslovnim softverom.

A voleli bismo da se čujemo, možda i samo onako.
Ako ste stigli do ove stranice, možda imamo nešto zajedničko.


Lidder Monolit tim

Ukoliko nemate par sati vremena da dođete do nas, možemo organizovati i TeamViewer sesiju na kojoj ćete se jednostavnije i brže upoznati sa radom Lidder-a na onim segmetima koji Vas najviše interesuju. Termin za Vašu TeamViewer sesiju zakažite u kontaktu sa Lidder podrškom.
ND demo sesija OnLine demo sesija (na našem računaru)

  Ime *

  Email *

  Tema

  Poruka *

  captcha
  [unesite gornje znakove u polje ispod]


  .

  Kontakt informacije

  Hajde, da popričamo o tome koje poslovne probleme možete rešiti softverom!

  Telefoni

  013.300.013 013.300.010


  Adresa

  Dr Žarka Fogaraša 52a
  26000 Pančevo, Srbija


  Email

  office@nd.rs

  Nas u Lidder Monolitu raduje svaki vaš poziv jer, kao što smo već rekli, ako ste stigli do ovog mesta postoji velika šansa da imamo nešto zajedničko pa da prema tome imamo o čemu i da pričamo, bilo da je reč o poslovnom programu ili o poslovanju uopšte.

  Nije redak slučaj da se prilikom izbora poslovnog softvera prave greške, a poslovanje ne trpi greške. Treba ih izbeći, a kako drugačije nego postavljanjem pitanja. Tokom proteklih 30 godina trudili smo se da odgovaramo na sve nedoumice potencijalnih korisnika, ali i da ukazujemo na sve ono što bi moglo biti upitno shodno konkretnom načinu poslovanja – sve zahvaljujući pitanjima koja su postavljali ne samo oni, već i mi.

  Svoje iskustvo i danas koristimo kako bismo vam pomogli da u procesu odabira softvera za knjigovodstvo, računovodstvo i praćenje poslovanja, izbegnete zamke u koje se često, a nažalost i veoma lako upada. Zato nas PITAJTE!

  Google mapa i mi na njoj :-)